Sosial distanse
Vi er opptatt av helse og sikkerheten til våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Vi har vi innført hjemmekontor for de fleste av våre ansatte, men har også ha en begrenset bemanning på våre kontorer for å håndtere post, vareflyt og HW service og produksjon.
Vi ønsker i størst mulig grad å unngå fysiske møter med våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere og vi oppfordrer til at alle møter avholdes digitalt.
Tilnærmet normal drift
Vi har normal beredskap og support på løsningene hos våre kunder. Våre ansatte vil i stor grad ha full tilgjengelighet fra sitt hjemmekontor og vi forventer å produsere pågående leveranser som planlagt.
Våre supportkanaler er åpne og bemannet som normalt. Dette gjelder også for kundene som har 24/7 avtaler.
Vi vil ha økt fokus på de løsninger vi har innen Helse, Brann og Politi for å sikre så gode tjenester som mulig i denne krisen.
Risiko
Situasjonen endrer seg rask fra dag til dag. Vi er forberedt på at ansatte kan bli syke og at leveranser til oss kan bli forsinket fra våre underleverandører. Det kan også komme nye nasjonale føringer som endrer situasjonen. Vi vil til enhver tid prioritere beredskap og support på løsningene hos våre kunder. Endres vår situasjon vil vi holde dere løpende oppdatert.
Dette er en utfordrende tid med mye usikkerhet for oss alle. Vi anbefaler alle å følge myndighetenes råd og føringer for å redusere og forebygge smitte. Sammen skal vi komme gjennom denne krisen.

Hilsen,
Per Edvard Heyerdahl
Daglig leder 
Locus Solutions AS