Med sine forretningskritiske IT-systemer har Locus Solutions automatisert operasjonelle prosesser som vareplukk, pakking og lasting. – Samarbeidet har økt driftseffektiviteten og kundetilfredsheten, sier teknisk sjef Nils Harald Ribe i FLAK AS. 

Det har frigjort mye tid og ressurser og redusert faren for menneskelige feil. – Gjennom plattformen til Locus Systems får vi tilgang til sanntidsdata og analyser, slik at vi kan overvåke og analysere driften optimalt. Her får vi leveringsstatus og informasjon om eventuelle avvik. Med denne informasjonen kan vi raskt reagere på endringer og ta informerte beslutninger for å sikre en jevn drift, sier Ribe. – Riktig vare, på rett sted og til rett tid, er avgjørende for å opprettholde høy kundetilfredshet.

Større forutsigbarhet
For ett år siden gikk FLAK over til et nytt lagersystem fra Onlog med integrasjon til Log:Nett levert av Locus Solutions. – Det gir oss større forutsigbarhet og raskere lagerhåndtering. Overgangen skjedde raskt og vi fikk god hjelp fra systemkonsulent med utfordringer som oppsto underveis, sier Ribe. Han legger til at leveringskvalitet er viktig for å oppnå god kundetilfredshet.  – Når varene er sendt fra lager kan kundene spore forsendelsen. 

Store fordeler
– Ved å utnytte den avanserte teknologien til Locus Solutions, har vi oppnådd store fordeler som automatisering av prosesser, optimal ruteplanlegging, tilgang til sanntidsdata og økt kundetilfredshet. Samarbeidet illustrerer hvordan teknologi og innovasjon kan transformere og styrke en bedrifts driftseffektivitet, sier Ribe.

Norges ledende grossist
FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Selskapet er lokalisert i Sørlandsparken ved Kristiansand. Vi selger våre produkter til båtutstyrsbutikker og båtbyggere/industri i hele Norge. Vi har et rikholdig og dynamisk sortiment av båtutstyr.