Locus

Søk

A A+ A Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Du er her:

Sporingsenhet

Få bedre oversikt over bilene til en rimelig kostnad.

Enhetene som leveres er blackbox for montering i bilene, monteringen vil gjøres av kunde selv. Vi vil sende monteringsanvisning ved levering av enhetene. 

Hver enhet består av sporingsenhet med kabler, ekstern antenne for montering i frontrute og innebygd SIM-kort. Dere vil derfor ikke behøve å tegne mobilabonnement for disse enhetene.

Funksjoner i sporingsenheten:

Visning av bil i kart

En eller flere enheter med installert sporingsenhet i TDXLog vil kunne vises i kartet samtidig, og man vil enkelt kunne følgen enheten i kartet etter hvert som TDXLog mottar oppdatert GPS-informasjon fra enheten.
Enheten vil orienteres i den retning som bilen beveger seg, og man vil også få oppdatert informasjon om hastighet og utkjørt distanse for inneværende dag.

GPS-sporing (slepespor)

Om man ønsker å kunne se hvor en enhet har vært i en periode eller de siste 15 minuttene, kan man enkelt skru på GPS trace i kartet og få synligjort hvor enheten har beveget seg innenfor den gitte perioden.

Historikk på kjørte KM

På webben vil man også kunne få en oversikt over utkjørt distanse for en enhet innenfor en gitt periode. 
Det er også naturlig å se på mer detaljerte og skreddersydde rapporter som kan knyttes opp mot avregninger og avtaler man har mot de forskjellige transportører. Da vil man behøve vår rapportmodul i tillegg.

Geofence

Det vil være mulig å opprette egne POIs som man kan knytte mot geofence der det trigges en event/hendelse om en enhet kjører inn i eller forlater det aktuelle område. 
Når POI opprettes vil man kunne angi en radius på området som man validerer posisjonen opp mot.
Om enheten trigger en event/hendelse kan dette trigge en alarm i webben og det vil logges en hendelse hvor man kan ta ut rapporter på f.eks. klokkeslett og antall passeringer for en enhet. Da vil man behøve vår rapportmodul i tillegg.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Logo
Locus Solutions AS  
Leif Weldingsvei 20  
3208 Sandefjord  
   
Tlf: 33 48 42 00  
E-post: LocusNO.Admin@enghouse.com