Locus

Søk

A A+ A Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Du er her:

Locus kundeservice

Locus Public Safety har egen kundeservice-organisasjon for å bistå våre kunder.

Mandag - fredag (alle virkedager) 08:00 - 16:00

Tlf: +47 33 48 42 03
Tlf: +47 33 48 42 04 (Pasientreiser)
E-post: support@locus.no

For kunder med 24-timers supportavtale henvises til oppgitt telefonnummer utenfor arbeidstid.

Innmelding av supportsaker og fjernhjelp

Fjernsupport

Alle bestillinger sendes til bestilling@locus.no

Supportavtaler

Locus Public Safety AS tilbyr supportavtaler som kan inneholde opplæring, brukerstøtte, maskinvaresupport, programvaresupport, forebyggende vedlikehold og drift av kundens systemer.

Vi tilbyr også depotavtale som garanterer utsendelse av ny maskinvare innen 24 timer.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Logo
Locus Holding AS
Leif Weldingsvei 20
3208 Sandefjord

Tlf: 33 48 42 00
E-post: admin@locus.no / def