Locus

Søk

A A+ A Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Du er her:

Elkjøp velger TransFleet fra Locus

Elkjøp har valgt å ta i bruk logistikksystemet TransFleet for den utgående logistikken fra Skårer.

Systemet skal bidra til at Elkjøp får en kontinuerlig oversikt over leveransene helt fram til kundene. Elkjøp er Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater.

- Vi har valgt å utnytte de mulighetene som finnes i systemet for å understøtte vår transportvirksomhet, sier Jarle Aas. Aas er ansvarlig for distribusjonen i Oslo. TransFleet-systemet har den funksjonaliteten som vi har etterspurt og er standard system som dekker våre behov i denne sammenhengen, sier Aas.

Ordrene mottas fra Elkjøps handelssystem, kjøreplanlegges i TransFleet og oversendes elektronisk til de bilene som kjører ut varer. Vi er interessert i å ha en kontinuerlig status på distribusjonen og gi denne informasjonen til de som trenger den til enhver tid. Det er både de på transporten og kundesenteret som vil få en ny hverdag når det gjelder oversikt, sier Aas. Vi mottar signaturer og avvik på leveransene og har oversikt på varene ved hjelp av scanning og tidsmålinger.

Transportørene som kjører for Elkjøp blir automatisk avregnet basert på den faktiske kjøringen. Dette letter administrasjonen av de daglige rutinene ved utkjøringen.

- Vi er glade for at Elkjøp satser på TransFleet som TMS (Transport Management System), sier Jo Are Aslaksen, salgssjef i Locus. Vi har rettet systemet inn mot profesjonelle transportkjøpere som er interesserte i å eie egen distribusjon uten å måtte eie transportmidlene. TransFleet er i så måte en fin forlengelse av de systemene som finnes i dag hos kundene. Implementeringen av TransFleet er dermed en relativ enkel sak å gjennomføre. Kundene opplever også en rask oppnåelse av gevinster i form av færre feilsendinger og bedre oversikt og kontroll, sier Aslaksen.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Logo
Locus Solutions AS  
Leif Weldingsvei 20  
3208 Sandefjord  
   
Tlf: 33 48 42 00  
E-post: LocusNO.Admin@enghouse.com